''Energetski dani'' Zenica, rujan 2012.

Edukativna radionica o energetskoj učinkovitosti u organizaciji firme Vita d.o.o je održana u lokalnoj osnovnoj školi u sklopu manifestacije "Energetski dani", koja je održana u općini Zenica.

Na radionici, učenici su se upoznali sa važnostima energetske učinkovitosti, a također učenici su pravili kolaže na temu "Kako štedjeti energiju kod kuće i u školi." Kolaži koje su napravili učenici su bili izloženi u predvorju trgovačkog centra Džananović u Zenici u sklopu manifestacije "Energetski dani".

Također, učenicima su podijeljene promotivne naljepnice (ugasi svjetlo, zavrni česmu) i promotivne letci (kako štedjeti energiju) .

Cilj radionice bio je prije svega podizanje svijesti kod djece o prihvaćanju energetske učinkovitosti kao načina života, koji daljnjim rezultatima utiču na zdrav i čist okoliš, ali i na poboljšanje kvalitete života. Na kraju radionice sudionici su pjevali pjesmu "Stvarno nije teško '', sastav koja promovira energetsku učinkovitost.

Ova radionica, koja je imala za cilj promociju energetske učinkovitosti u Bosni, bila je podržana od strane DELTER projekta financiranog od strane Europske unije (Podrška za ispunjavanje uvjeta iz Sporazuma o Energetskoj zajednici s naglaskom na energetsku učinkovitost i obnovljive izvore energije) i Njemačkog društva za međunarodnu i tehničku suradnju GIZ.

 


Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive