U Zenici se već dugi niz godina zaredom održava najveći Generalni BiH Sajam koji okuplja stotine izlagača iz Bosne i Hercegovine, Evrope i svijeta.

Vita d.o.o. je  i ove godine učestvovala  na sajmu ZEPS 2015., sa specijalnom i raznovrsnom ponudom nove linije „AMAMA“ proizvoda. Za posjetitelje AMAMA štanda pripremili smo raznovrsna iznenađenja ali i poklone. Također, svi posjetitelji  su ovom prilikom mogli testirati proizvode, rađene na prirodnoj bazi. Također, posjetitelji štanda su mogli testirati i otkriti koji je njihov tip kože lica.

Učesnicima sajma dodjeljena su i priznanja za proizvod, kolekciju proizvoda te promociju proizvoda - ukupno 18 ravnopravnih priznanja, gdje je VITA d.o.o. dobila priznanje za kolekciju: KOLEKCIJA PROIZVODA ZA NJEGU KOŽE „AMAMA“.

„Nama ova nagrada nije nepoznanica, smatramo da linija naših proizvoda zaslužuje priznanje, a iz godine u godinu rezuzltati našeg rada će vjerovatno i u budućnosti biti nagrađivani. Zadovoljstvo je učestvovati ali i dobiti nagradu na ZEPS-u, obzirom da se radi o značajnom i kvalitetnom događaju“ istakla je menadžerica brenda.

 


Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive