Novi BH brand luksuzne kozmetike, AMAMA, svečano otvorio prvi  maloprodajni objekat i prvi shop ovakve vrste u Zenici koji se nalazi u ulici Školska 10 (pored slastičarne Mimoza). Bogat asortiman proizvoda obuhvata liniju prirodne kozmetike za njegu kože i liniju mirisnih sprejeva za tijelo. Asortiman je prilagođen svim generacijama, ženama i muškarcima.

Prvi AMAMA shop urađen je po novom i unikatnom konceptu maloprodajnog objekta prema čijem uzoru će se u budućnosti  graditi svi novi prostori AMAMA shop-ova.

U sklopu novootvorenog maloprodajnog objekta pored asortimana za njegu kože, otvoren je i wedding kutak koji će za vas stvoriti i kreirati nezaboravne uspomene svojim profesionalnim pristupom radu, nevjerovatno urađenim fotografijama i video zapisima.

U uvodnom dijelu prisutne su pozdravili, uz zvuke violine, predstavnici branda AMAMA. Predstavili su svoje proizvode i usluge te nakon toga prepustili posjetioce čarima ovog kutka. Također, svi koji su na dan otvorenja posjetili AMAMA shop ostvarili su i popust na kupovinu, ali i uz simboličan poklon dobili i bon koji omogućava dodatni popust prilikom sljedeće kupovine.

Posjetite našu web stranicu.

Kako je to izgledalo sinoć, pogledajte u fotogaleriji.


Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive