Ulje koštica marelice

Sastav: 100% ulje koštica marelice

Način dobijanja: hladno prešano, nerafinirano

Namjenjeno je svim tipovima kože – zreloj, suhoj, starijoj, mladoj i osjetljivoj. Posebno se preporučuje za tretiranje prerano ostarjele, dehidrirane, osjetljive i iritirane kože.Ulje koštica marelice čini kožu nježnom, vidljivo je omekšava, revitalizira i vlaži. Optimalno štiti kožu od vanjskih uticaja, a ujedno čuva njenu unutrašnju vlagu, jača je i hrani. Ulje se može koristiti i za njegu osjetljive dječje kože, kao i kože starijih osoba.

Svakodnevnim mazanjem kože uljem koštica marelice  spriječit ćete prijevremeno starenje kože te pomoći bržem zacjeljenju oštećene i iritirane kože. Koža će biti meka i nježna, sjajna i nahranjena.

Ulje koštica marelice je uz visok sadržaj esencijalnih masnih kiselina, bogato još i vitaminom A, C, vitaminima B grupe, te velikom količinom minerala.

Znanstvena istraživanja su dokazala dasu sjemenke iz koštice marelice odličan  izvor vitamina B17 koji se preporučuje za upotrebu i pomoć pri terapiji i prevenciji malignih tumora.

UPOTREBA ULJA OD KOŠTICA MARELICE

  • Njega suhe i zrele kože
  • Spriječava prijevremeno starenja
  • Tretiranje ozbiljnih kožnih problema( akne, ekcemi, iritacije
  • Spriječava gubitak kose i jača folikul dlake
  • Bogato prirodnim vitaminima A i E
  • Prevencija malignih oboljenja

NAČIN UPOTREBE

Unutrašnja primjena- preporučuje se pomiješati 10 kapi ulja koštica marelice u čaši tople vode (200ml) jednom dnevno, 30 minuta prije obroka

Vanjska primjena-utrljati 3-4 kapi ulja na vlažnu kožu ili pomiješati sa kremom koju već koristite za njegu kože.


Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive